Nära världen. Nära forskning och utveckling. Nära näringsliv. Nära nöjen. Nära natur.

Louis De Geer Konsert & Kongress,
Norrköping

Med tre stora lokaler och många mindre grupp-/konferensrum samlade inom ett stenkast i från varandra kan vi hantera stora, komplexa evenemang med parallella aktiviteter såväl som mindre, intima möten.

De Geerhallen:
Vår största salong öppnar famnen för stora evenemang med krav på förstklassig akustik och gott om plats på båda sidor om orkesterdiket. Omfattande ljus-, ljud- och bildteknik samt flexibel möblering med skrivbordsmöjligheter gör salongen anpassningsbar och lyhörd för dina behov. De Geerhallens attraktiva och annorlunda foajémiljö öppnar ytterligare möjligheter. Här sjuder vattenfallen Här kan utställningar, festmiddagar, dans eller mindre föreläsningar och konferenser bli de pusselbitar som skapar en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

Flygeln:
Dukade långbord, sittande konsertpublik eller gungande dansgolv. I Norrköpings modernaste konsert- och konferenslokal är det bara fantasin som sätter gränser. Med sittplatsläktare som smidigt kan hissas upp och döljas i taket öppnar sig nya möjligheter på evenemangshimlen. Utnyttja lokalens kameleontegenskaper. Tänk utanför ramarna och presentera ditt drömprogram. Låt konferensen övergå i utställning med mingel i foajébaren. Toppa med en storslagen middagssittning och underhållning från scenen. Allt detta under samma dag och under samma tak. Här kan du rycka undan stolarna för den städade konsertpubliken, byta instrument och höja volymen. Här kan teaterföreställningen avslutas med dans, filmvisningen med fest och hälsomässan med work out.

Värmekyrkan:
Är det en kyrka eller en fabrik? Med sina fyra höga skorstenar och stora vackra fönster är Värmekyrkan lokalen för dig som vill förbluffa. En rå industrimiljö med arkitektur, akustik och ljusspel som i en medeltida katedral. En plats med högt i tak där festblåsa möter betong och där modern teknik skapar rätt stämning. 600 m² öppen golvyta står redo att möbleras efter dina önskemål. Internationella företagsevenemang, heta middagar, coola rockkonserter, tankeväckande konstutställningar, mässor och annorlunda tv-inspelningar har redan ägt rum under stålbalkarna. Evenemang med en sak gemensamt, djärva initiativtagare som vill bjuda på en annorlunda upplevelse.

Louis De Geer ligger centralt i Norrköping  vilket ger dina gäster  gångavstånd till hotell, shopping och kommunikationer. 


Max antal personer: 3 250
Kapacitet sittande: 1 379
Kapacitet stående: 2 400
Max antal personer i största lokalen: 1 379
Grupprum, antal: 13
Resturangkapacitet: 3 000
Utställningsyta & scenyta: 2900 kvm
Möjlighet till banquet: 3250
Avstånd från centrum: 200 m
Adress: Dalsgatan 15
Telefon: 011-15 50 30
E-post: ldg@norrkoping.se
Webbplats:www.louisdegeer.se