Nära världen. Nära forskning och utveckling. Nära näringsliv. Nära nöjen. Nära natur.

Quality Hotel Ekoxen,
Linköping

Välkommen till Quality Hotel Ekoxen - Linköpings pärla vid hörnet av Trädgårdsföreningen. Lugnt beläget med närheten till både shopping, simhall och sporthall.  Hotellet har 190 rum fördelade på två byggnader som sammanlänkas av vårt trevliga Bibliotek.

När du kliver in på hotellet välkomnas du av en varm och ombonad lobby med anslutning till vår restaurang Britto´s Bar & Matsalar. Restaurangen är inspirerad och namngiven efter konstnären Romero Britto och har plats för 270 gäster. Den välsmakande maten kan knytas ihop med personalens känsla för service. I anslutning till restaurangen finns en uteservering som under sommarmånaderna öppnas upp mot Trädgårdsföreningen där man kan njuta av ett glas rosé med vy ut mot grönskan. En av våra specialiteter är att ordna jubileumsmiddagar och andra festligheter, för små och stora sällskap.

Detta är ett affärs- och konferenshotell med 700 kvm att disponera, fördelat på 18 konferenslokaler av olika storlekar och med den teknik du behöver.

I bottenvåningen på hotellet ligger P.A.U.S. där man kan boka in sig på en avslappnande behandling eller bara koppla av i poolen eller bastun.


Aktiviteter:
Varför inte ta en picknick i parken som ett avbrott i konferensen, vi packar din picknickkorg och lånar ut filtar att sitta på. Vi hjälper dig att skräddarsy aktiviteter efter dina önskemål, teambuilding, tävling eller äventyr – It´s taken care of. Konstsim, smide, dans, skrattyoga, köra racerbil i 230 km/h eller varför inte låta sig hänföras av en trollkarl? Vi hjälper dig gärna med att utöka konferensupplevelsen - du väljer?

Värt att veta:
Kom med bil, tåg eller flyg. Från Linköping City Airport som ligger endast 3 km från hotellet når du över 350 destinationer via Köpenhamn eller Amsterdam. Kommer du med bil är det 8 km från E4:ans västra avfart, förbi stadsdelen Gamla Linköping.

Teknik:
Projektor ingår i alla lokaler vid bokning för fler än 10 personer. Gratis tillgång till Internet för alla konferensgäster.

Quality Meetings
Huvudtanken bakom Quality Break och Quality Meetings är ”Allt är inkluderat”. Kaffe, mjukglass, popcorn, lunch, kakor mm, kort sagt - allt är inkluderat!

Vi hjälper dig gärna med att göra ditt möte till en succé. Ta kontakt med vår Quality Meeting Advisor, som har kunskap inom deltagarinvolverande metoder, fysisk inramning samt idéer om hur du får en annorlunda och rolig konferens. 


Max antal personer: 550
Hotellrum, antal: 210
Kapacitet sittande: 485
Kapacitet stående: 750
Max antal personer i största lokalen: 120
Möjlighet till banquet: 550
Adress: Klostergatan 68
Telefon: 013-25 26 00
E-post: q.ekoxen@choice.se
Webbplats:www.ekoxen.se