Nära världen. Nära forskning och utveckling. Nära näringsliv. Nära nöjen. Nära natur.

The Box Hotel,
Linköping

SOCIAL AREAS:BAR & RESTAURANT
Hos oss står de sociala ytorna i fokus. Här äter ni i en varm och välkomnade miljö med fokus på de säsongsbetonade, lokala råvarorna. Menyn är en hyllning till det svenska köket med sydamerikanska influenser. Majskycklingen direkt från restaurangens rotisserier utgör hjärtat i menyn men vi bjuder även på klassiker i ny tappning. Baren är en självklar mötesplats för gäster såväl som locals. Hit kommer man för att arbeta, njuta av en svalkande cocktail, ladda upp inför en SHL match eller landa efter en konsert i någon av arenorna utanför

CONFERENCE & EVENTS
The Box erbjuder moderna, fullt utrustade konferens och möteslokaler för upp till 180 personer. Vi är flexibla och kreativa i vårt tankesätt, vi skräddarsyr upplevelsen efter gästens önskemål. Våra Social Areas kan användas som Pop Up-yta för exempelvis försäljning, minimässa, show-room, produktlansering eller andra företagsevent.

Del av Great Hotel Group
Öppnar 1a april 2018
7000 kvm 176 rum
600 kvm SPA

Närhet till: E4:an Linköping CIty Airport, SAAB Arena, Linköping Arena 2.5 km till Linköping centrum Restaurang med plats för 350 personer.
Gym, utegym och eget motionsspår. Konferensmöjligheter för upp till 180 personer


Hotellrum, antal: 176
Kapacitet sittande: 180
Max antal personer i största lokalen: 180
Adress: Torvingegatan 1
Telefon: 013-390 02 00
E-post: markus@theboxhotel.se
Webbplats:www.theboxhotel.se