Om oss

East Sweden Convention Bureau är en icke-vinstdrivande organisation med uppgiften att nationellt och internationellt marknadsföra Östergötland, framförallt Linköping och Norrköping som förstklassiga mötes- och kongressdestinationer. Runtom i Sverige finns det ett flertal olika conventionbyråer som jobbar både nationellt och internationellt. East Sweden Convention Bureau är unika med att representera två städer, Norrköping och Linköping, som tillsammans bildar East Sweden.

Kontakta oss:

Välkommen att kontakta oss, vi kan bland annat hjälpa dig med att ta fram en ansökan, presentation, budget eller marknadsföringsmaterial. Vi finns där för dig under hela processen och hjälper dig helt utan kostnad!

Joanna Åhman

Mobil: 072 5986 858
Mail:joanna.ahman@escvb.se

Jenny Ökvist Irwin

Jenny kom tidigt på att hon gärna ville jobba inom det turistiska området med människor och resor. Social och med mycket äventyrslusta har hon varit bosatt från norr till söder i vårt avlånga land, studerat i Italien och bott i Kanada. Hon har framförallt jobbat med försäljning inom hotell och resorts. Hon har även jobbat på Convention Bureau i Kanada innan hon hittade hem till Sverige igen och började jobba på East Sweden Convention Bureau. Hon brinner för mötet som verktyg och att få ett möte från ritbordet till verklighet.

Mobil: 073 0201 487
Mail: jenny.irwin@escvb.se